Психолого–педагогічні аспекти підтримки емоційного благополуччя та корекції емоційної сфери - Гордова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито методологічну базу дослідження, проведено теоретичний аналіз проблеми розвитку емоційної сфери дитини, розглянуто підходи до вивчення емоційного благополуччя / неблаго получчя в контексті розвитку особистості дитини. Розглянуто можливості спільної музичноігрової діяльності як засобу корекції емоційної сфери першокласників, розроблено модель психологічної підтримки емоційного благополуччя та корекції емоційної сфери першокласників на основі розширення їх досвіду креативного вираження переживань.