Психологічні особливості сексуальності чоловіків: результати емпіричного дослідження - Гупаловська, В.А.; Володимирець, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Представлено результати емпіричного дослідження таких особли( востей сексуальності чоловіків: сексуальна дозволеність, реалізованість, сексуальне лібідо, сексуальна задоволеність, установки стосовно сексуальності, сексуальні фантазії тощо. Досліджено взаємозв’язки деяких особистісних властивостей та акцентуацій характеру із особливостями сексуальності чоловіків. Здійснено порівняння особ( ливостей ставлення до сексу та сексуальних проявів залежно від сімейного Проблеми сучасної психології. 2012. Випуск 16 статусу, наявності дітей, а також проведено порівняння із відповідними показниками у жінок.