Автонаратив як метод діагностики професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів - Дідик, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто автонаратив як метод діагностики професійно значущих характеристик особистісної зрілості майбутніх психологів. Описано критерії для аналізу автонаративу. Проаналізовано частоту вживання смислових одиниць, що відображають професійно значущі характеристики особистісної зрілості. Наводяться приклади вико% ристання інших методів діагностики професійно значущих характе% ристик особистісної зрілості майбутніх психологів. Доведено, що автонаратив є важливим методом діагностики професійного Я%образу, оскільки оповідач автонаративу і його головний герой співпадають.