Насильство як форма порушення психологічних меж особистості - Драпака, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
статті аналізуються особливості порушення психологічних меж особистості та їх місце в системі інших психологічних понять. Розглядається специфіка виникнення та прояву насильства, його вплив на особливості побудови міжособистісних стосунків, розвиток індивіда.