Мотиваційно–ціннісне ставлення вчителя географії та основ економіки до підвищення рівня особистої педагогічної і методичної професійної культури - Капіруліна, С.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор статті висвітлює проблему мотивації вчителів географії та основ економіки до підвищення рівня особистої педагогічної та методичної культури. В процесі роботи над даною проблемою автором проведено опитування та анкетування вчителів з метою визначення потреб, інтересів та мотивів, які сприяють та стають на заваді свідомої самоосвітньої діяльності вчителя географії та економіки.