Вплив міжособистісних взаємин на розвиток особистості дитини в процесі адаптації у колективі художньої самодіяльності - Карапетрова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті теоретично обґрунтовано та емпірично досліджено вплив міжособистісних взаємин, зокрема особливостей ставлення керівника колективу художньої самодіяльності до дітей, на розвиток їх позитивного “Я – образу”. Схарактеризовано чотири типи емоційного забарвлення “Я – образу” дітей – учасників колективу, та визначено і описано рівні прийняття керівником дітей.