Коморбідні непсихотичні психічні розлади у пацієнтів кардіологічного відділення - Коваль, І.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено обґрунтуванню необхідності застосування комплексного медикопсихологічного дослідження у процесі лікування пацієнтів з хворобами серцевосудинної системи та коморбідними непсихотичними психічними розладами.