Шляхи підвищення рівня домагань підлітків у навчальному процесі - Лабінська, С.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається проблема підвищення рівня домагань підлітків у навчальному процесі та пропонуються шляхи її вирішення. Запро" поновано методи підвищення пізнавального інтересу учнів як одного із засобів впливу на мотивацію навчання і рівень домагань школярів; даються рекомендації вчителям щодо покращення навчально"виховного процесу та подолання труднощів, які виникають у роботі з підлітками, і використання яких на уроках в сучасній школі сприяє розвитку активної творчої особистості з адекватним високим рівнем домагань.