Методика діагностики комплексу гандикапу в людей з особливими потребами - Ставицький, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена презентації психодіагностичної методики (авторського опитника) для визначення наявності в інвалідизованої особистості комплексу гандикапу.