Епістемологічний профіль психотерапевта - Щербина, Л.Ф. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Епістемологічний стиль та картина світу психотерапевта розглянуто у діалектичних відношеннях. Наведено результати порівняння епісте7 мологічних профілів психотерапевтів різної теоретичної орієнтації. Обговорюються результати емпіричного дослідження епістемологічного стилю та картини світу психотерапевта. Зроблено висновок про зв’язок цілей та змісту фахової діяльності із характером епістемологічного профілю психотерапевта.