Передумови досягнення професійної зрілості психологами–практиками - Камєнєва, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто теоретичні підходи до поняття “професійна зрілість психологапрактика”. Результатом аналізу джерел є спроба створення теоретичної моделі “професійної зрілісті психологапрактика”. Розглянуто вплив етичних колізій на формування професійної зрілості психологапрактика та збіг сенсожиттєвих та професійних орієнтацій як передумови досягнення його професійної зрілості.