Особливості розвитку професійної психологічної культури в умовах ВНЗ як мета професійного становлення майбутніх психологів - Пахомова, О.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор розглядає проблему особливостей розвитку професійної психологічної культури в умовах навчання у вищому навчальному закладі як мету професійного становлення майбутніх психологів. У статті висвітлено стан розробки даної проблеми в психологічній літературі, експериментальні дослідження особливостей розвитку професійної психологічної культури у майбутніх психологів.