Виникнення і становлення практико–орієнтованої психології - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто процес виникнення та становлення практико орієнтованої психології, а саме: низку підходів до побудови процесу психологічної допомоги, певні техніки та вимоги до них, а також визначено, що методи психологічної допомоги є географічно дієвими, тобто для певних регіонів підходять тільки певні методи.