Особливості розробки порівнево– збалансованої програми корекції психомоторики дітей–олігофренів - Сімко, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
статті розглянуто особливості підходу до розробки розвивальної програми корекції психомоторики дітейолігофренів старшого дошкільного віку. Розробку програми було здійснено на основі урахування психомоторних можливостей суб’єкта активності на різних рівнях побудови рухів. Програма має структуру, відповідну рівням побудови рухів, і передбачає збільшення орієнтувальнодослідницьких можли востей дітейолігофренів.