Когнітивний компонент психологічної готовності персоналу вищої школи до діяльності в умовах соціально– економічних змін - Толков, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті досліджується рівень розвитку когнітивного компонента психологічної готовності персоналу вищої школи до діяльності в умовах соціальноекономічних змін. За допомогою розробленої анкети визначаються складові когнітивного компонента психологічної готовності: поняття змін, види соціальноекономічних змін, етапи введення змін, чинники впливу на діяльність у нових умовах, поняття готовності персоналу до діяльності в умовах соціальноекономічних змін.