Взаємозв’язок особистісних особливостей і стратегій копінг– поведінки в ситуаціях оцінювання - Корнієнко, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються ситуативно-особистісні детермінанти вибору особистістю копінг-стратегій. Аналізуються залежності між особистіс- ними особливостями студентів, а саме: самооцінкою, локусем контролю, саморегуляцією, тривожністю, мотивацією досягнення, нейротизмом і вибором стратегій опанування в період екзаменаційної сесії.