Психологічні особливості особистості каратиста–початківця - Осика, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості тренувального процесу, технічна програма з кіокушинкай карате. Наведено характеристику білого і помаранчового поясів майстерності. Висвітлено психологічні особливості особистості каратистів-початківців, представників низького рівня кваліфікації.