Арт–терапевтичні методи як чинник морального розвитку особистості дитини - Осика, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто провідні арт-терапевтичні методи як чинник морального розвитку особистості дитини. Окреслено блок морально- етичних проблем та задач, котрі потребують негайного втручання психотерапевта і термінового розв’язання. Висвітлено етапи та методику психокорекційної роботи.