Етапи формування термінальних цінностей у студентів - Рогожинська, Н.О.; Чернецька, Н.Й. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Мета даної статті – простежити етапи формування термінальних цінностей у студентів навчальних закладів; схарактеризувати особливості відношення студентів до різноманітних життєвих сфер та розглянути особливості становлення термінальних цінностей.