Релігійність як складова духовності особистості - Савелюк, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснюється стислий теоретичний аналіз проблеми взаємозв’язку особистісної релігійності зі сферою духовності людини. Описуються та інтерпретуються емпіричні результати предметно спрямованого асоціативного експерименту. Розглядаються окремі ґендерні особливості релігійних смислів, виявлені на виборці сту- дентської молоді.