Чинники запобігання та опосередковування професійної агресії - Тополов, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено результати емпіричних досліджень автора, спрямованих на виявлення особливостей прояву чинників, які перешкоджають та опосередковують вияви професійної агресії.