Роль психічних станів та цільових настановлень учнів у процесі навчальної взаємодії - Штих, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається сутність психічних станів і настановлень як психологічних категорій та показано їх роль у навчально-виховному процесі загальноосвітньої школи; наведено результати досліджень.