Психолого–педагогічні аспекти формування креативного мислення дітей молодшого шкільного віку - Жигайло, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито психолого-педагогічні особливості формування креативного мислення молодших школярів. Проаналізовано основні принципи креативної освіти молодших школярів та умови для їх творчого розвитку. Описано аспекти розвитку творчого потенціалу учнів і подано рекомендації щодо розвитку креативного мислення молодших школярів.