Структурно–функціональна модель розгортання процесу педагогічної взаємодії майбутнього вчителя - Коць, М.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено авторську структурно-функціональну модель розгортання процесу педагогічної взаємодії майбутнього вчителя, яка дозволила визначити чинники, що розкривають ситуації підготовки і змісту подальшої професійної діяльності майбутнього вчителя.