Специфіка життєвого самовизначення підлітків з делінквентною поведінкою - Лисенко, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено вивчення особливостей життєвого самовизначення підлітків з делінквентною поведінкою. Розроблено систему корекційно- розвивальних заходів з його активізації.