Психологічні механізми становлення та здійснення особистості - Максименко, С.Д (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зроблено спробу розкрити психологічні механізми становлення та здійснення особистості. В процесі формування особистості Нужда показана як вихідна базальна енергетична інтеграція.