Психологічні кореляти синдрому емоційного вигорання у педагогічних працівників закладів профтехосвіти - Єгорова, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати експериментального вивчення синдрому емоційного вигорання (СЕВ) у педагогічних працівників закладів профтехосвіти. Встановлено, що СЕВ тісно пов’язаний з процесами самоактуалізації особистості, її смисложиттєвими орієнтаціями, професійною мотивацією, особливостями професійної адаптації.