Вплив рівня самооцінки психічних станів пацієнтів з есенціальною гіпертензією на вибір психотерапевтичної тактики - Коваль, І.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Дослідження впливу розвитку есенціальної гіпертензії на рівень самооцінки психічного стану пацієнта та на особливості вибору психотерапевтичних тактик.