Ознайомлення підлітків з історичними засадами професійного відбору - Корсун, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття спрямована на розширення уявлення у підлітків про історичні передумови виникнення професійного відбору, про необхідність та практичну значимість професійного відбору до певних професій на сучасному етапі розвитку людства.