Нервова анорексія як наслідок соціалізації особистості - Маслюк, А.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються причини виникнення нервової анорексії і наслідки до яких вона призводить. Крім того, висвітлюється вплив родини на особливості протікання нервової анорексії.