Психологічні особливості чинників, що зумовлюють виникнення емоційного вигорання у працівників органів внутрішніх справ - Моцонелідзе, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано погляди зарубіжних та вітчизняних науковців відносно впливу чинників професійної діяльності на розвиток явища емоційного вигорання у фахівців професій системи “людиналюдина”, а також визначено психологічні особливості чинників, що зумовлюють виникнення емоційного вигорання у працівників органів внутрішніх справ.