Активізація становлення пошукової активності у молодших школярів з різним рівнем навчальних досягнень - Орлова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі розвитку пошукової активності у дітей молодшого шкільного віку та обґрунтуванню ролі і функцій нестандартних математичних задач як важливого засобу активізації пошукової активності учнів молодших класів з різним рівнем успішності.