Феноменологія суїцидальної поведінки сучасних підлітків: теоретико−емпіричні результати - Паук, М.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено психологічні особливості суїцидальної поведінки сучасних підлітків. Встановлено низку специфічних ознак і властивоостей, притаманних підліткам, налаштованим на самогубство, розкрито основні чинники підліткової суїцидальності, презентовано результати емпіричного дослідження проблеми.