Психологічні особливості соціалізації дітей молодшого шкільного віку з порушеннями слуху - Роюк, С.Є. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті викладено результати теоретичного та емпіричного вивчення психологічний особливостей соціалізації дітей молодшого шкільного віку з порушеннями слуху. Виявлено особливості самооцінки, мотивації і потреб у дітей з порушеннями слуху.