Кризи суспільних систем і психічне здоров’я особистості - Гусєва, А.В.; Комашко, Л.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу впливу кризи суспільних систем на психічне здоров’я особистості. Розглядаються різні психологічні підходи до визначення сфер даного впливу і пояснення їх механізмів, позначаються наслідки, що продукуються ними.