Соціально–психологічна характеристика студентства періоду пізньої юності - Єзерницький, Л.Й.; Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається період старшого юнацького віку та процес становлення повного образу “Я”, а також етапи його становлення та фактори впливу на цей процес.