Проблема ціннісних змістів репродуктивної установки у студентської молоді - Ігнатенко, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянута генералізована значеннєва структура репро дуктивної установки дівчат та юнаків. Подано модель регулятивного генезису репродуктивної установки. Зроблено кількісний аналіз узагальнених параметрів репродуктивної установки.