Особливості прояву синдрому вигоряння в лікарів швидкої медичної допомоги - Калайтан, Н.Л. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню феномена професійного вигоряння в лікарів швидкої медичної допомоги. Представлена факторна структура особливостей прояву синдрому вигоряння в лікарів швидкої медичної допомоги. Виявлена специфіка прояву симптомів вигоряння залежно від стадій формування синдрому, статевої приналежності й стажу роботи лікарів у рамках служби швидкої невідкладної допомоги.