Психологія жінки–творця у міфологічних системах світу - Кукуленко-Лук’янець, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі здатності жінки до світотворення та креативності загалом. Проаналізовано міфологічні системи світу, в яких жінка є суб’єктом творення. Висвітлюється вплив міфологічних уявлень про жінку на її становище у сучасному суспільстві.