Особливості родинного спілкування як чинника комунікативно–мовленнєвого розвитку дитини дошкільного віку - Михальська, С.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито теоретичні підходи до проблеми родинного спілкування в психолого педагогічній літературі, чинники та критерії комунікативно мовленнєвого розвитку дошкільника.