Моральна самооцінка як конструктивний елемент моральної самосвідомості військових курсантів - Муравська, М.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкрито основні психологічні параметри моральної самооцінки особистості – її сутність, структура, функції та розвиток. Обґрунтовано роль самооцінки як значущого орієнтира, що впливає на моральну поведінку та життєдіяльність людини. Емпірично досліджено та висвітлено особливості структури самооцінки військових курсантів.