Спотворення інформації в міжособовій взаємодії в контексті загальнолюдських цінностей - Павлова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюється явище спотворення інформації в процесі міжособової взаємодії. Розглядаються основні підходи до визначення поняття дезінформації, аналізуються існуючі погляди на природу та чинники транслювання викривлених даних, зокрема акцентується увага на моральному аспекті передачі хибної інформації комунікатором.