Ідеальна модель соціально–психологічної структури атракції практичного психолога - Процко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається проблема міжособистісної атракції як соціальної установки. Результати теоретичного аналізу та емпіричного дослідження представлені у вигляді ідеальної моделі соціально психологічної структури атракції практичного психолога.