Психолого–педагогічні чинники формування психологічної готовності юнаків до батьківства - Хавула, Р.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано аналіз психологічної готовності юнаків до батьківства. Виокремлюються рівні систем факторних впливів та розглянуто педагогічні і психологічні чинники формування батьківства на кожному системному рівні. Робиться акцент на формування певної моделі батьківства.