Соціально–психологічні характеристики та особливості психічних станів жінок із небажаною вагітністю - Шишук, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються соціально психологічні характеристики та особливості психічних станів жінок із небажаною вагітністю. Про аналізовано психологічні особливості психічних станів вагітних жінок. Досліджено соціально психологічні особливості жінок із небажаною вагітністю та особливості самосприйняття вагітності.