Психологічні особливості підструктур та професійно важливих характеристик емоційної стійкості студентів – майбутніх практичних психологів - Пилипенко, К.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На базі теоретичного й емпіричного дослідження обґрунтовано розробку структури емоційної стійкості особистості, наводяться результати емпіричного дослідження психологічних особливостей емоційної стійкості студентів – майбутніх практичних психологів.