Сім’я як соціально−психологічний феномен - Ренке, С.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розглядає поняття “сім’я”, її особливості та функції як основний соціально психологічний феномен у вихованні дитини та її становлення як особистості.