Феномен “единства личности” в психологии и в христианском богословии - Горячая, Т.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються спільні точки зору та фундаментальні розбіжності щодо феномена “єдності особистості” у психології та у християнському богослов’ї.