Вплив емоцій на формування та становлення особистості - Дмитріюк, Н.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються теоретичні аспекти загальних тенденцій та закономірностей емоцій у розвитку та становленні особистості, акцентується увага на здатності емоцій породжувати емоційні пережи вання та психічні стани особистості.