Проблема активності школяра у творчій спадщині М.І. Демкова - Дригус, М.Т. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується розробка проблеми активності школяра у творчій спадщині видатного вітчизняного вченого М.І. Демкова.